Artikeln publicerades 29 december 2022

Svalövs kommuns 2022

Här är alla glada medarbetare från Gata & Park!

Året 2022 går mot sitt slut och vilket år det har varit! Det skedde många positiva saker i kommunen och nu så är det dags för våra två julvärdar, David och Kristina, att gå igenom dessa och bringa lite ljus och glädje när året är som mörkast!

♪♪ Goder afton, goder afton, båd' herre och fru, vi önskar er alla en fröjdefull jul♪♪

Kommunhuset fick en extra god julstämmning när vi satte oss ner i studion och pratade med våra julvärdar David och Kristina, de hade nämligen tagit sig tid att klä upp sig i traditionellt fula jultröjor!

Året 2022 har bringat med sig många positiva saker för Svalöv, vilket vi i denna sista julvideo tänker belysa och bringa lite uppmärksamhet till, samt möjligtvis ett och annat skratt!

God jul och gott nytt år!