Artikeln publicerades 8 maj 2024

Årets Företagare 2023 är utsedd!

På bilden syns från vänster: Tjoffe Nilsson, vice ordförande i Företagarna Landskrona-Svalöv, Anna-Karin Persson, ägare till Munkagården B&B/Undantaget, Arne Nordqvist och Linda Reidy, båda från Företagarna Landskrona-Svalöv.

På bilden syns från vänster: Tjoffe Nilsson, vice ordförande i Företagarna Landskrona-Svalöv, Anna-Karin Persson, ägare till Munkagården B&B/Undantaget, Arne Nordqvist och Linda Reidy, båda från Företagarna Landskrona-Svalöv.

I går var det dags att överraska Årets Företagare 2023, Anna-Karin Persson på Munkagården B&B/Undantaget.

En delegation bestående av representanter från Företagarna Landskrona-Svalöv och Svalövs kommun överraskade Anna-Karin och gratulerade henne med blombuketter.

Årets Företagare 2023 blev Anna-Karin Persson som driver Munkagården B&B/Undantaget, strax utanför Svalöv. Utmärkelsen tilldelades med följande motivering:

I utkanten av Svalövs tätort på släktgården Munkagården finner man Munkagården B&B/Undantaget, en lantlig idyll, ett riktigt smultronställe, dit man välkomnas av lurviga fyrbenta vänner, ljusa ombonade utrymmen och gästfrihet av sällan skådat slag. På frukostbordet dukas det fram egenproducerade ägg och honung och för den som så önskar, får man gärna träffa gårdens djur.

Med ett skarpt öga för design och ett genuint intresse för byggnadsvård, har Anna-Karin skapat ett livsstilsboende dit man vill återvända om och om igen.

På bilden syns från vänster Hanna Åstrand, utvecklingschef, Teddy Nilsson (SD), kommunstyrelsens ordförande, Anna-Karin Persson, ägare till Munkagården B&B/Undantaget, Jan Zielinski (S), 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen och Fredrik Kocon, näringslivsansvarig.

På bilden syns från vänster Hanna Åstrand, utvecklingschef, Teddy Nilsson (SD), kommunstyrelsens ordförande, Anna-Karin Persson, ägare till Munkagården B&B/Undantaget, Jan Zielinski (S), 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen och Fredrik Kocon, näringslivsansvarig.

Vanligtvis delas det även ut en utmärkelse till Årets Unga Företagare, men i år fanns det tyvärr inte någon nominerad som uppfyllde kriterierna. Inför nästa år vill Företagarna gärna uppmana till fler nomineringar, då det är en fantastisk möjlighet att lyfta våra duktiga företagare.  

Stort grattis till utmärkelsen!

Pristagaren Årets Företagare kan se fram emot den 29 maj, då den officiella utdelningen av priser äger rum i samband med en middag på Kvarteret Erikstorp i Landskrona.
Arrangör är Företagarna Landskrona-Svalöv.