Artikeln publicerades 8 maj 2024

Stefan Larsson, Kommunchefen i Svalöv går vidare med nya utmaningar

Kommunchefen Stefan Larsson kommer efter sommaren att avsluta sin tjänst i Svalövs kommun och gå vidare med nya utmaningar.

Stefan Larsson, som under de senaste sju åren lett Svalövs kommun genom en period av betydande tillväxt och utveckling, meddelar nu att han kommer att avsluta sin tjänst som kommunchef. Stefan, vars beslut att lämna tjänsten är helt och hållet eget, ser fram emot nya utmaningar utanför kommunens ledarskap samtidigt som han är tydlig med att det inte har varit ett lätt och självklart beslut.

"För mig har det varit en förmån att få leda Svalövs kommun genom tider av både utmaningar och framgång, Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare för den här tiden. Jag kommer att se tillbaka på min tid i Svalöv med en positiv känsla, Svalöv är verkligen en bra plats att bo och verka. Säger Stefan Larsson

Teddy Nilsson, kommunstyrelsens ordförande (SD), reflekterar över Stefans avgång med tacksamhet för tiden som varit.

“Jag vill tacka Stefan för ett gott arbete och jag önskar honom verkligen lycka till på hans framtida resa, säger Teddy Nilsson”.

Stefan Larssons tjänst kommer att avslutas i slutet av sommaren och under semestertiderna kommer Michael Andersson att tjänstgöra som tillförordnad kommunchef. Med sin omfattande erfarenhet och djupa förståelse för kommunens verksamheter, är Michael väl rustad att leda kommunen framåt under denna period.