Svalövs kommun

Föreläsning: Vandra i Skåne!

Svalövs bibliotek får besök av Caroline Alesmark och Kenneth Joelsson! Tillsammans har de gett ut flera populära böcker om att vandra och cykla i Skåne.

När: tisdag 5 oktober, kl. 17:00
Var: Svalövs bibliotek
Föranmälan: Gratis biljetter hämtas (eller bokas) i förväg på Svalövs bibliotek.

Frilansjournalisten Caroline Alesmark och naturvägledaren Kenneth Joelsson är i år aktuella med Vandra i Skåne – 32 dagsvandringar i det skånska landskapets alla hörn. Boken är riktad till nybörjaren eller vandraren som vill hem igen på kvällen, men kan även fungera för den som gått hela Skåneleden och letar efter nya etapper att utforska.

Under föreläsningen berättar de om hur böckerna kommit till, om glädjen i att knyta vandringsskorna på morgonen och röra sig i naturen under en hel dag, alternativt sätta sig på cykeln och njuta av det skånska landskapet därifrån.

De ger även praktiska tips kring saker det kan vara bra att tänka på när man ska ge sig ut på lederna – allt från utrustning och mat till boende och kollektivtrafik.

OBS! Gratis biljetter hämtas (eller bokas) i förväg på Svalövs bibliotek.

Svalövs bibliotek följer noga Folkhälsomyndighetens förskrifter och allmänna råd för att förhindra spridningen av covid-19.
På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du läsa mer om vad vi alla kan göra för att minska spridningen av covid-19.

Varmt välkommen!

Publicerad: 2021-09-13

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun