Svalövs kommun

BT Kemi-projektet söker nya konsulter

BT Kemi-projektet har nu gått över i den första etappen på det södra området. En av de första uppgifterna, som projektledningen tar tag i, är att handla upp de konsulter, som ska hjälpa till med att en gång för alla sätta punkt i historien om BT Kemi-skandalen.
Konsulttjänsterna är av varierande slag och omfattning och projektledningen har jobbat hårt för att få ihop den rätta sammansättningen av konsulttyper.
 
— Det är viktigt att vi får rätt team eftersom det är ett stort arbete vi har framför oss, säger projektledare Åsa Andersson, men nu är vi nöjda med indelningen av tjänsterna och ser med tillförsikt fram emot dagen när vi får öppna anbuden.
 
Sista anbudsdag är den 10 oktober och fram till dess är det en hemlighet, till och med för projektledningen, hur många och vilka anbud som har kommit in. Alla andra får vänta ytterligare några veckor innan anbuden har utvärderats och vinnarna utses.
 
Länkar till aktuella upphandlingar i Svalövs kommun finns på: http://www.svalov.se/naringsliv/upphandlingar.1534.html Öppnas i nytt fönster.
Publicerad: 2011-09-15

Sidansvarig: Helena Svensson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun