Svalövs kommun

Ny projektledare i BT Kemi-projektet

BT Kemi Efterbehandling har en ny projektledare. Hon heter Eva Sköld och tillträdde posten den 10 september. Projektledningen är därmed åter fulltalig och redo för en händelserik höst.
Eva Sköld
När tjänsten som projektledare för BT Kemi Efterbehandling utlystes i våras, tvekade Eva Sköld inte att skicka in sin ansökan.

— Det senaste året har jag vikarierat som projektledare i ett annat stort saneringsprojekt i Klippan. Mina erfarenheter därifrån har varit positiva och jag kände därför att jag ville ta chansen att fortsätta vidare till BT Kemi-projektet.

Med erfarenheterna från Klippan tillsammans med tre års erfarenhet som inventerare av förorenad mark på Länsstyrelsen i Blekinge län var hon också en given kandidat.

— Vi är mycket nöjda med rekryteringen, säger Fredrik Löfqvist, kommunchef tillika projektchef.  Jag är säker på att Eva är redo att axla manteln som projektledare och kommer att göra ett utmärkt jobb.

Men någon lugn start blir det inte. Redan under hösten väntar flera stora uppgifter. Bland annat ska projektet upphandla en rivningsentreprenör och man hoppas också på att komma igång med en del provtagning på det södra området.

— Det kan förstås kännas lite överväldigande såhär de första dagarna, säger Eva Sköld. Men framför allt tycker jag att det känns kul och spännande och jag ser fram emot allt som hösten har att erbjuda.

Publicerad: 2012-09-20

Sidansvarig: Helena Svensson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun