Svalövs kommun

Utställningen flyttar

I mitten av mars börjar arbetet med att flytta utställningen till nya lokaler i Torgskolan. BT Kemi flyttar över i den del av huset där dartklubben tidigare har hållit till, medan darten tar över utställningslokalen och den intilliggande sammanträdeslokalen.

Planerna på ett aktivitetshus i Teckomatorp har funnits ett tag och nu tas ytterligare ett steg mot att utöka aktiviteterna i Torgskolan. BT Kemi-projektets utställning kommer att byta lokaler med dartklubben. Därmed får darten mer utrymme att utöka sina aktiviteter.

- Jag tror också att det här kommer att fungera bra för oss i projektet, säger biträdande projektledare Kristina Jeppsson. Vi har fortfarande plats att ta emot besökare, men slipper betala hyra för en massa kvadratmeter som vi inte använder.

Flytten innebär att utställningen kommer att hållas stängd fram till mitten av maj medan de nya lokalerna ställs iordning.

- Det gör ju att vi har begränsade möjligheter att ta emot studiebesök under perioden, säger Kristina Jeppsson, men därefter välkomnar vi åter alla som vill veta mer om BT Kemi och projektet.

Publicerad: 2014-03-11

Sidansvarig: Helena Svensson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun