Svalövs kommun

Kulturplats Svalöv


Välkommen till Svalövs plats för kultur!

Här kan du titta i eller ladda ner vårt kalendarium. Utforska gärna kulturlivet i menyn!

Konstprojektet Zon i Teckomatorp 2018

Bild: Jan Emanuelsson / TOPNEWS.SE. Konstprojektet Zon av Jasmine Cederqvist genomfördes som ett samarbete mellan konstnären, Svalövs kommun och Galleri Tapper-Popermajer i Teckomatorp, 2018.

Sitter du hemma och hungrar efter kultur? Till följd av pandemin utövar många social distansering. Men om du inte kan besöka teatern, varför inte låta våra nationalscener besöka dig? Kungl. operanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Dramatenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har nu flera föreställningar tillgängliga via webben. Du som gillar konst vill kanske följa med på en av Moderna museets soffvisningarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster? Fler tips på vad du kan göra hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tyvärr är det många evenemang som är inställda den här säsongen, så titta gärna i våra digitala kalendarier vad som händer. Aktuell information får ni också i våra kanaler på sociala medier.

Svalövs kulturstipendium och Svalövs kulturpris delas ut varje höst. Mer information hittar du häröppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-04-13

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Följ oss på:

Följ Svalövs bibliotek på Facebook

Följ Svalövs bibliotek på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Där kan får du läsa mer om vad som händer inom kulturen i allmänhet och på biblioteket i synnerhet.

 

Relaterade länkar

Kontakt

Kulturchef

Elisabet Viktorsson
0418-47 51 34
e-post

Kultursamordnare

Carolina Thelin
0418-47 51 33
e-post

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun