Artikeln publicerades 25 mars 2022

Frukostmöten med Söderåsen 2.0

I slutet av mars startar projektet "Söderåsen 2.0" upp frukostmöten som kommer spridas på olika platser på Söderåsen. Syftet med frukostmötena är att ha en dialog och ta tillvara möjligheterna samt hantera utmaningar som uppstår vid ökad turism inom ramen för projektet. 

Under mötet identifierar vi portarnas styrkor och svagheter. Vad som är unikt för varje port. Vad vi behöver jobba med för att sätta samma höga standard på alla portar, för att på så sätt få bättre spridning av besökare över åsen. Vi identifierar servicepunkter och samarbeten. Vilka behov som finns för att skapa en välkomnande känsla hos besökarna. Vi analyserar portarnas olika unika målgrupper och planera marknadsaktiviteter och gör en eventanalys ut efter detta.

Under våren genomförs 2-3 frukostmöte per månad, för att så många som möjligt av er inom besöksnäringen ska ha möjlighet att få vara med och påverka. Vi ser fram emot att komma igång med arbetet tillsammans med er.

Frukostmöten är planerade på följande plats och datum kl 08.30-10.00:
• 31 mars, port Klåveröd, Klåveröds vandrarhem
• 7 april, port Ljungbyhed, Söderåsen Resort
• 26 april, port Skäralid, Pensionat Söderåsen

Kommande frukostmöten, vi återkommer med plats och datum:
• port Klippan
• port Billesholm
• port Åstorp
• port Röstånga
• port Kågeröd

Redan nu kan ni anmäla er till de tre första frukostmötena.
OBS! Sista anmälningsdag för port Klåveröd måndag den 28/3.

Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Söderåsen är ett samarbete mellan Söderåsens Nationalpark, Bjuvs kommun, Klippans kommun, Svalövs kommun och Åstorps kommun.