Artikeln publicerades 25 mars 2022

Sommarjobb för unga - en introduktion till arbetslivet

Under sommaren 2022 kommer Svalövs kommun att erbjuda 50 sommarjobbsplatser till ungdomar.

Svalövs kommun erbjuder sommarjobb för unga i kommunen inom barnomsorg, äldreomsorg, föreningsverksamhet samt inom kost och städ. För att kunna söka dessa sommarjobb måste man vara född 2005 eller 2006 samt vara folkbokförd i kommunen.

Syftet är i huvudsak att ge skolungdomar en introduktion till arbetslivet. Men det ger också kommunen en möjlighet att presentera sina verksamheter och väcka ungdomarnas intresse för att i framtiden arbeta inom kommunal verksamhet.

Sommararbetet omfattar två perioder:

  • Period 1: 13 juni - 4 juli
  • Period 2: 11 juli - 29 juli

Läs mer om kommunens sommarjobb och hur du ansöker. Öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars! Besked på ansökan meddelas under vecka 17.