Artikeln publicerades 15 juli 2022

Invigning av muralmålningen på Veteväggen i Svalöv

Invånare från Svalövs kommun målar på veteväggen

Idag (fredag) är det invigning av muralmålningen Veteväggen i Svalöv. Under en vecka har kommunens invånare varit med och målat fram det som nu kommer vara bygdens i särklass största målning och nu äntligen är det så dags att avtäcka och inviga Veteväggen för allmänheten.

Veteväggen ser du precis när du kliver av tåget vid Svalövs station och kommer att vara en fantastisk sevärdhet för alla som reser eller besöker kommunen. Målningen som tagits fram av Streetcorner, bär motiv som invånarna i kommunen skickat in, berättat historier om och visat bilder på och tanken är att målningen ska spegla byarnas gemensamma historia, kulturarv och levene.

Missa inte invigningen som sker idag, fredagen den 15/7 kl 16:00 - 17:00 på Svalövs station.