Artikeln publicerades 12 december 2022

Exklusiv förhandsvisning av Håkan Bråkan i Svalöv

Ted Kjellsson tillsammans med två av skådespelarna i filmen. Foto: Anna Karlsson, Nordisk Film

Nu finns det möjlighet för Svalövsbor att se filmen före alla andra. Tack vare ett gott samarbete mellan Kulturhuset, Svalövs kommun och Nordisk Film kommer det nu att bli förhandsvisning i dagarna två.

Svalövssonen och regissören Ted Kjellsson är givetvis närvarande.

- Det känns extra kul att ha en exklusiv förhandsvisning av Håkan Bråkan på hemmaplan när man är nyinflyttad efter 20 år i exil, säger Ted Kjellsson, regissör av filmen. Han hälsar alla varmt välkomna.

Det blir mingel före visning och frågestund efteråt. Vi har även hemlig skådespelare på plats!

När: 17 och 18 december
kl. 11.30 mingel
kl. 12.00 visning
kl. 13.30 frågestund
Var: Kulturhuset i Svalöv

Håkan Bråkan passas av världens - enligt honom - tråkigaste barnvakt Amanda och han måste rymma därifrån för att vinna årets viktigaste dataspelstävling! Det är starten på en serie missförstånd där Håkan hamnar på kollisionskurs med en härjande inbrottsliga. För att besegra tjuvarna måste han använda sina kunskaper från dataspelet in i den riktiga världen. Lyckas han så får han inte bara lugn och ro till att spela – han kan också rädda hela grannskapet och sin framtid.

Håkan Bråkan har svensk biopremiär 25 december 2022.

Utlottning
Vi har lyckats komma över några biljetter till förhandsvisningen. Vill du ha chansen att vinna två biljetter till någon av de två föreställningarna ska du mejla namn och telefonnummer till emma.leonardson@svalov.se
senast onsdag den 14 december.

Läs mer och boka biljetter på Kulturhusets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..