Artikeln publicerades 22 december 2022

God jul och gott nytt år!

Från vänster i bild: Aase Jönsson (KD), Anna Berg von Linde (M) och Teddy Nilsson (SD)

Efter ett händelserikt och arbetsintensivt år stundar julefriden. Vi vill rikta ett stort tack till er alla och passa på att önska en riktigt god jul och ett gott nytt år.

När vi minns året som gått kan vi konstatera att vi gick ur en pandemi in i nya omständigheter. Många hade sett fram emot en återgång till bekanta rutiner. Så blev det inte. Tack vare er och ert arbete har vi hittat fram till en ny vardag där allt det nya fick plats.

Året är fullt av goda exempel och resultat som vi gemensamt har skapat. Vi har haft ett väldigt bra mottagande av flyktingarna från Ukraina. Kommunen upplever något av en byggboom tack vare hårt arbete och att Söderåsbanan öppnat upp för nytt resande. Kågerödslund står på plats och uppskattas av många. Det finns massor av fina resultat.

Tillsammans fortsätter vi att bli bättre.

Vi hoppas innerligt att ni får hålla er friska och njuta av en välförtjänt vila – umgås om ni kan och njut god mat. När året är nytt fortsätter vi vårt viktiga arbete med att göra Svalövs kommun till en plats vi alla kan vara stolta över.

God jul och gott nytt år!
Teddy Nilsson (SD)
Kommunstyrelsens ordförande i Svalövs kommun

Anna Berg von Linde (M)
1:e vice ordförande i kommunstyrelsen, Svalövs kommun

Aase Jönsson (KD)
Kommunalråd