Artikeln publicerades 23 januari 2023

Anhörigcafé - anhörigvård

Foto: Mostphotos.

Nu drar snart vårens anhörigcafé för dig som vårdar någon som är långvarigt sjuk, äldre eller som har en funktionsvariation. Första träffen är den 6 februari.

Här har du möjligheten att träffa andra som befinner sig i liknande situation. Vi fikar, utbyter tankar och erfarenheter. Du kan ställa frågor och få en pratstund med vår demenssjuksköterska och vår anhörigsamordnare. Till caféträffarna går det bra att ta med dig din närstående.

Under våren träffas vi vid sex tillfällen: 6/2 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., 16/2 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., 6/3 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., 3/4 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., 24/4 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., 22/5 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi bjuder på fika!

Välkommen!