Artikeln publicerades 26 juli 2023

Avtackning för Svalövs unga företagare

Från vänster: Maye Adde och Yahye Adde

Årets deltagare i UngDrive uppmärksammades av kommunen under festliga former i kommunhuset.

Sommaren har varit fylld av entreprenörsanda och framgång för de unga bröderna Maye Adde och Yahye Adde, som tillsammans har drivit ett helt eget företag med hjälp av organisationen UngDrive. Maye och Yahye har genom UngDrive fått en utbildning om företagande, marknadsföring och ekonomi.

De lärde sig vikten av att förstå kundernas behov och att bygga upp en stark närvaro på sociala medier för att nå ut till sin målgrupp. Maye och Yahye blev också bekanta med de olika aspekterna av att hantera ett företag, från inköp och lagerhållning till kundtjänst och logistik.

UngDrive är ett koncept där ungdomar lär sig om entreprenörskap och under några sommarveckor får de chansen att testa på att vara företagare. De ungdomar som deltagit från Svalövs sida uppvaktades igår av politiker och tjänstemän med tacktal, blommor och kaffe med tårta.

Skräddarsydda fotbollströjor
Maye och Yahye har alltid delat en passion för fotboll. Deras kärlek till sporten och önskan om att skapa något eget ledde dem till att starta en onlineshop för skräddarsydda fotbollströjor. De ville erbjuda fans möjligheten att bära sina favoritlags färger med helt egna namn och nummer på tröjorna.

Maye och Yahyes resa som unga egenföretagare är ett tydligt bevis på att när unga människor ges rätt verktyg och stöd kan de uppnå sina drömmar och göra en skillnad i näringslivet. Deras framgång kommer säkerligen att inspirera och motivera andra unga som har drömmar om att starta sina egna företag och följa sina passioner.

Man kan hitta Maye och Yahyes onlineshop via deras instagramsida här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.