Artikeln publicerades 27 juli 2023

Cecilia Persson är årets Svalövsambassadör

Cecilia Persson, verksamhetschef på Vårdcentralen i Svalöv.

Svalövs kommun utser Cecilia Persson, idag verksamhetschef för vårdcentralen i Svalöv, till årets Svalövsambassadör. Motiveringen är att hon är en förebild inom sitt område och att hon förra året blev uppmärksammad för sitt ledarskap.

Cecilia Persson blev förra året uppmärksammad för sitt ledarskap när hon mottog Region Skånes utmärkelse Årets chef år 2022. Hennes innovativa utvecklingsarbete mot ett förändrat arbetssätt, även kallat Svalövsmodellen, framhäver Svalövs kommun på nationell nivå och har genererat betydande uppmärksamhet för kommunen. En viktig aspekt är Cecilia Perssons dedikerade samarbete med andra aktörer där Svalövs kommun också spelar en viktig roll.

- Med gjorda prestationer och sitt engagemang uppfyller Cecilia Persson på alla sätt de kriterier som krävs för att hedras som årets Svalövsambassadör. Vi är övertygade om att hennes arbete kommer att fortsätta att vara en inspiration för andra och bidra till Svalövs fortsatta framgång, säger Teddy Nilsson (SD), kommunstyrelsens ordförande.

- Cecilia Perssons hängivenhet och framstående arbete som verksamhetschef vid vårdcentralen i Svalöv har gjort oss stolta. Cecilia har inte bara visat enastående ledarskap, utan också bidragit till att sätta Svalöv på kartan, säger Jan Zielinski, (S), kommunstyrelsens 2:e vice ordförande.

Utmärkelsen uppmärksammas på kommunfullmäktiges nästa möte den 28:e augusti.

Stort grattis till utmärkelsen!