Artikeln publicerades 18 oktober 2023

Invigning för allmänheten av nya Kågerödslund

Den 21 oktober är det dags för invigning och öppet hus av nya Kågerödslund. Kommunstyrelsens ordförande, Teddy Nilsson (SD) kommer att inleda med bandklippning och tal och efter detta bjuds det på mingel och aktiviteter.

Under åren har Kågerödslund varit en viktig mötes- och festplats, både för Kågeröd och den närliggande bygden. Sedan 1930-talet har främst dansmusiken dragit mängder av besökare till Kågerödslund, men det har även hållits en del privata arrangemang. I mars 2018 brann huvudbyggnaden ner medan dansbanan, även kallad rotundan, klarade sig.

Huvudbyggnaden är nu återuppbyggd och består av både samlingslokal och förskola. Den nybyggda samlingslokalen är möjlig att boka för föreningar och privatpersoner.

När: 21 oktober kl. 11.00-12.30
Var: Kågerödslund, Lundastigen, Kågeröd.

Program:
kl. 11.00 Officiell invigning av Teddy Nilsson (SD) kommunstyrelsens ordförande och Ulla Sjögren, Kågerödsbo. Därefter tal av Teddy Nilsson.

11.15 Tal av Kim Hellström (SD) bildningsnämndens ordförande och Stefan Pettersson (M) samhällsbyggnadsnämndens ordförande.

kl. 11.30-12.30 Musikunderhållning av elever på Fridhems folkhögskola. Aktiviteter i Rotundan och på gräsplanen. Mingel med lätt förtäring.

Välkommen!

Publicerad första gången 2023-10-16.