Artikeln publicerades 2 maj 2021

Barnet är välbehållen hos mamma igen!

På grund av att dörren till Familjencentralen Guldkornet i Svalöv inte var riktigt stängd lyckades ett barn i dag på förmiddagen (2/5) låsa in sig i entrén när dörren slog igen bakom och utanför stod den förtvivlade mamman kvar utan att kunna göra något.

Situationen är nu löst genom kommunikation på Facebook-gruppen ”Vårt Svalöv”. Här blev medarbetare inom verksamheten uppmärksammad på det inträffade och kunde komma och låsa upp dörren så att barnet kunde komma ut till mamma.

Under morgondagen kommer verksamheten kontakta mamman för att höra hur familjen mår samt höra hur och vad som hände. Det som inträffat ska i praktiken inte kunna hända. Därför är det viktigt att kommunen tar reda på och undersöker varför och vad som fallerat. Detta för att det inte ska hända igen.

Vi vill tacka alla som engagerat sig med att lösa det primära med att få upp dörren så att barnet kom ut till mamma igen.

Stort Tack!