Artikeln publicerades 3 maj 2021

Öppna förskolan på Guldkornets familjecentral öppnar upp igen

Verksamheten som har varit stängd i sex månader, på grund av pandemin, öppnar nu upp så smått igen.

Från och med onsdag den 5 maj öppnar vi upp för uteverksamhet på vår nya fina lekplats utanför Guldkornets lokaler. Till att börja med kommer vi att ha öppet på onsdagseftermiddagar kl. 13-16 och sen kommer vi att utöka antal dagar efterhand.

Alla som är hemma, föräldralediga eller lediga av annan anledning och har barn 0-6 år är välkomna till vår uteverksamhet på Guldkornet. Kläder efter väder gäller och det finns tillgång till toalett med skötbord inne i vår entré på Guldkornet. Vår förskollärare i öppna förskolan ser till så att det finns saker att leka med utomhus förutom den nya fina lekplatsen med hinderbana, sandlåda, gungor och rutschkana, såsom sandleksaker, möjlighet till att prova på att måla på staffli utomhus, när vädret tillåter, böcker, spel, bollar med mera. Ta gärna med fika. Vi har bord med bänkar och tillgång till parasoll för de som behöver extra skugga. Följ oss på vår facebooksida vad som gäller aktuell utedag.

Välkomna till vår uteverksamhet på Guldkornet!