Artikeln publicerades 19 november 2021

Drop-in vaccination och fotbollscup

Trevlig möjlighet att kombinera sin covid-19 vaccination med ungdomsfotboll och en fika i Heleneborgshallen, Skolgatan 16 i Svalöv 12:00-16:00.


Länsstyrelsen Skånes samhälls- och hälsokommunikatörer erbjuder på uppdrag av Region Skåne personer i skånska kommuner hjälp att boka covid-19-vaccination. Syftet är att öka vaccinationstäckningen genom kunskaps- och informationsspridning om vaccination mot covid-19.

Syftet är även att erbjuda stöd till de personer som inte har vaccinerat sig genom att hjälpa till att boka covid-19-vaccination. Behöver du hjälp att boka vaccination? Besök gärna Länsstyrelsen Skånes informationshubb i Svalöv den 27 september kl. 12-16 vid Heleneborgshallen (Skolgatan 22), i samband med fotbollscup. Här kan du få hjälp att boka covid-19 vaccination, samt att det finns möjlighet till att vaccinera sig på plats.