Artikeln publicerades 22 december 2021

Grattis till det svenska medborgarskapet!

Vanligtvis välkomnar Svalövs kommun årligen nya medborgare med en ceremoni på nationaldagen den 6:e juni. Men i och med pågående coronapandemi har detta inte gått att genomföra. Så i år får det i stället bli en digital hälsning från Svalövs kommun.

I filmklippet nedan hälsar kommunfullmäktiges presidium kommunens nya svenska medborgare välkomna samt skickar med en förhoppning om att i stället kunna ses under mer normala former på nationaldagen 2022.

Till den digitala hälsningen får våra nya svenska medborgare också ett personligt brev samt en bordsflagga med den svenska flaggan hemskickad till sig.

I år hälsar vi 138 nya svenska medborgare välkomna till Svalövs kommun.

Stort grattis till det svenska medborgarskapet!